Beyören İlkokulu
BEYÖREN KÖYÜ YOLU, 81650 BEYÖREN/AKÇAKOCA/DÜZCE

VİZYON

Sevgi, dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak, "ben" değil "biz" anlayışında olan bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmaış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak.

BAŞARILAR

2010-2011 eğitim-öğretim yılında öğrencimiz Sibel KELEŞ 500 tam puan alarak Türkiye I.si olmuştur.Öğrencimiz Zonguldak Ereğli Özel Yıldırım Koleji´nde tam burslu olarak okumaktadır.
Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

12.30 - 17:10

Köy Servisi Vardır

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçeye 7 km uzaklıktadır. İl e 40 km dir. (Geçici Olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu Binası Kullanılmaktadır.)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul Beyören Köyü´ndedir.( Okulumuz çevre bakanlığı tarafından deprem nedeniyle yıkılırak yenisi yapılacaktır.Bu sebeple merkez Cumhuriyet ilkokulunda öğlenci olarak eğitim öğretime devam etmekteyiz. )

5 öğretmen 2 idareci

Okulumuzdaki bütün öğrenciler bir üst kurumlara kaydolmuştur.

%100 öğrencilerimizin hepsi bir üst kuruma yerleştirilmiştir.

Hentbol, Voleybol, Futbol, Basketbol

Tubitak çalışmalarına katılım sağlanmıştır.

Proje Çalışmaları

"Küfür etme ettirme projesi" "Tübitak 4006 projeleri" "Robotik kodlama projeleri"